phone 0343 41 58 26 phone info@mondzorgdoorn.nl

Disclaimer

Disclaimer Tandartspraktijk Gezonde Glimlach

Laatst bijgewerkt op 09-11-2023

De informatie verstrekt door Tandartspraktijk Mondzorgdoorn op deze website en tijdens consulten dient uitsluitend ter algemene informatie en educatieve doeleinden. Hoewel we streven naar het verstrekken van accurate en actuele informatie, kunnen we niet garanderen dat de inhoud volledig, accuraat of up-to-date is.

Tandartspraktijk Mondzorgdoorn is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website of tijdens consulten. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde tandarts of zorgverlener voor advies op maat met betrekking tot jouw specifieke situatie.

De links naar externe websites zijn opgenomen voor het gemak van de gebruikers en vormen geen goedkeuring van de inhoud van deze websites. Tandartspraktijk Mondzorgdoorn is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

Tandartspraktijk Mondzorgdoorn behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. We streven ernaar om de website toegankelijk en operationeel te houden, maar we kunnen niet garanderen dat deze foutvrij is.

Door het gebruik van deze website en het verkrijgen van informatie tijdens consulten, ga je akkoord met deze disclaimer. Als je het niet eens bent met enig deel van deze disclaimer, wordt geadviseerd de website niet te gebruiken of informatie tijdens consulten niet te accepteren.

Voor specifieke vragen over jouw gezondheid en behandeling, neem contact op met Tandartspraktijk Mondzorgdoorn voor persoonlijk advies.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over deze disclaimer.