phone 0343 41 58 26 phone info@mondzorgdoorn.nl

Patiënt worden

Welkom bij Tandartspraktijk Mondzorgdoorn! We zijn verheugd dat je overweegt om deel uit te maken van onze tandheelkundige familie. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en ontworpen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg ontvangt. Volg de onderstaande stappen om je aan te melden:

Stap 1: Neem contact met ons op

Bel onze receptie op 0343415826 om een afspraak te maken voor een eerste consult. Onze vriendelijke medewerkers zullen je graag helpen bij het kiezen van een geschikte datum en tijd.

Stap 2: Vul het Contactformulier in

Voorafgaand aan je eerste bezoek, vragen we je om ons contactformulier in te vullen. Je kunt dit formulier invullen op onze website of ontvangen via e-mail. Zorg ervoor dat je alle gevraagde informatie invult, inclusief je medische geschiedenis en verzekeringsgegevens.

Stap 3: Eerste consult

Tijdens je eerste bezoek zullen we je verwelkomen en je vragenlijst doornemen. Daarna zal de tandarts een grondig onderzoek uitvoeren om je mondgezondheid te beoordelen. Als er specifieke behandelingen nodig zijn, bespreken we dit uitvoerig met je.

Stap 4: Behandelplan en vervolgafspraken

Op basis van het eerste consult stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit omvat eventuele noodzakelijke behandelingen en het aanbevolen schema voor regelmatige controles. Onze assistentes zullen je helpen bij het plannen van vervolgafspraken die passen bij jouw agenda.

Gefeliciteerd! Je bent nu officieel aangemeld bij Tandartspraktijk Mondzorgdoorn. We kijken ernaar uit om voor je glimlach te zorgen en je een positieve tandartservaring te bieden. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Tot snel!

Nog vragen?