phone 0343 41 58 26 phone info@mondzorgdoorn.nl

Over ons

Over ons

Welkom bij MondzorgDoorn! We ontvangen u graag in onze praktijk, gelegen in het centrum van Doorn, waar we klaar staan om zorg te dragen voor de uw gebit en de gezondheid er van.

We doen dit met betrokken professionals bij wie de zorg, kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Een mooi lach door een aangenaam en ontspannen bezoek in onze praktijk is onze missie.

Ons team

Een kijkje in de praktijk

KNMT-visitatie: werken aan goede mondzorg

In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen. Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen de praktijk onder de loep. Ze kijken naar:

  • Of de praktijk de zaken goed organiseert;
  • Of de praktijk wet- en regelgeving naleeft;
  • Of de patiënt zorg krijgt volgens kwaliteitsnormen.

Na afloop van een visitatie ontvangt een praktijk een rapport met een evaluatie en aanbevelingen. Met het rapport in de hand kan een praktijk verder werken aan het verbeteren van de door hen geboden kwaliteit. Bezoekt u een praktijk met het visitatielogo van de KNMT dan weet u dus zeker dat u bij een praktijk bent waar kwaliteit voorop staat!

Datum KNMT-visitatie

Deze praktijk is gevisiteerd in het voorjaar van 2016.

 

Meer informatie