phone 0343 41 58 26 phone info@mondzorgdoorn.nl

Facings

Facings

Porseleinen facings zijn dunne, op maat gemaakte schildjes die op de voorkant van tanden worden geplaatst om het uiterlijk te verbeteren. Ze worden vaak gebruikt om esthetische problemen op te lossen, zoals verkleuringen, scheefstand, spleetjes of afgebroken tanden. Hier zijn enkele belangrijke punten over porseleinen facings:

Materiaal

Porseleinen facings worden gemaakt van een duurzaam keramisch materiaal dat sterk lijkt op natuurlijk tandglazuur. Dit maakt ze zeer esthetisch en geschikt voor tandheelkundige toepassingen.

Aanpassing

Het plaatsen van porseleinen facings vereist gewoonlijk twee afspraken. Tijdens de eerste afspraak wordt een dun laagje tandglazuur verwijderd om ruimte te maken voor de facing. Vervolgens wordt er een afdruk genomen, die wordt gebruikt om de facing op maat te maken. Bij de tweede afspraak wordt de facing permanent op de tand bevestigd.

Esthetisch

esultaat: Porseleinen facings bieden een natuurlijke uitstraling en kunnen worden aangepast aan de kleur en vorm van de omringende tanden. Ze reflecteren licht op een vergelijkbare manier als natuurlijke tanden, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Duurzaamheid

Porseleinen facings zijn over het algemeen duurzaam en bestand tegen vlekken. Met de juiste zorg kunnen ze vele jaren meegaan.

Voor & na