phone 0343 41 58 26 phone info@mondzorgdoorn.nl

V.I.P. behandeling

V.I.P. behandeling

VIP

In onze praktijk draait het om goede zorg en persoonlijke aandacht! Tijdens uw controle bieden we iets bijzonders aan, namelijk een VIP behandeling.

Wat is een VIP behandeling?

VIP staat voor Verzorging, Instructie en Preventie. Het is een speciale behandeling die onze preventie assistent uitvoert als u voor uw halfjaarlijkse controle komt om uw mond gezond te houden.

Wat gebeurt er tijdens een VIP behandeling?

Bij deze behandeling besteden we extra aandacht aan uw mondverzorging in combinatie met de halfjaarlijkse controle. We vragen ook of u zelf nog specifieke wensen heeft. Als het nodig is maken we in overleg met u röntgenfoto’s van uw tanden/kiezen. Voor kinderen kan er een speciale fluorbehandeling worden gedaan.

Daarna krijgen uw tanden en kiezen een opfrisbeurt. Uw tanden worden schoon en glad gemaakt, zodat ze weer fris aanvoelen. U krijgt uitleg hoe u dit frisse schone gevoel het beste kunt behouden.

Kortom, u krijgt een zeer uitgebreide halfjaarlijkse controle en u verlaat de praktijk met een frisse mond!

Wat zijn de kosten?

Als u een aanvullende tandartsverzekering heeft bij uw zorgverzekeraar, worden de kosten van deze VIP-behandeling in combinatie met de controle vergoed.